Mix Max Q25+ 

Træningstid: Torsdag kl. 19.00 – 21.00
Træningssted: Byhallen Sal 1 
Målgruppe: Kvinder fra 25 år
Første træning: 02. september 2021 - OBS! uge 35 
Sidste træning: 07. april 2022

Pris:  kr. 850,-


 

G&T Stævne i Jelling

Betaling kr. 200,-

Egenbetaling af trøjer + opvisningstøj
Betaling kr. 500,-

 

Holdbeskrivelse

MixMaxQ 25+ bliver sæson 2021/2022 et samarbejdshold mellem Hedensted GF og G-94 i Fredericia.

 

På Mix Max skal den have MAX gas i et bredt MIX af spændstighed og kropsligt udtryk inden for dansen og rytmegymnastikkens verden.

Holdet er for kvinder, der er fyldt 25 og som tidligere har lavet rytmegymnastik. Holdet vægter det sociale samvær, glæden ved bevægelse og udfordring til den enkelte rytmekvinde.

Træning og senere hen opvisning vil bestå af alt fra grundgymnastik, spring over gulv, tricks og håndredskaber til inspiration fra dansens verden såsom house og hiphop.

 

Holdet kommer til at træne som to hold:

Onsdag kl. 19.15-21.00 i Fredericia (hal på Katrinebjergskolen) med Trine Maria Hansen som primær instruktør, opstart i uge 36. 

Torsdag kl. 19.00-21.00 i Byhallen i Hedensted med Mikala Kyster som primær instruktør, opstart i uge 35.

 

 

Som instruktører vil vi arbejde på at skabe et samlet opvisningsprogram, som vi i nogenlunde samme tempo på de to hold arbejder hen i mod. Der vil i løbet af sæsonen være 3 ekstra træninger som det samlede hold deltager i. 

 

Til foråret vil holdet udover deltagelse i lokalopvisningerne i HGF og G-94, tage ud til 3-4 andre landsdels- og lokalopvisninger i omegnen.

Ligeledes vil vi arbejde frem mod deltagelse i DGI's Landstævne i Svendborg – og håber I har lyst til at tage med os.

 

Instruktør
Mikala 
Mikala har altid været en del af foreningsgymnastik, har ledet børne- og voksenhold både lokalt såvel som landsdelshold, har selv gået på Flemming Efterskole, Gymnastikhøjskolen i Ollerup, og diverse udtagede hold herunder Sydøst Rep. hold.

Trine Maria har været en del af foreningsgymnastikken fra ganske lille, både som gymnast, men også som instruktør for såvel børne-, junior og voksengymnaster i både lokalforening og på landsdelshold.